Vacature: Bouwkundig Tekenaar

Bouwkundig Tekenaar (Amsterdam)

Wildo Beton zoekt voor het tekenteam een ervaren collega die zich wil blijven ontwikkelen binnen een sterk groeiend bedrijf.

Ben jij die gedreven en gemotiveerde AutoCad tekenaar en wil je werken in een afwisselende en verantwoordelijke functie met doorgroeimogelijkheden? Solliciteer dan op deze functie!

 

Wildo beton Amsterdam

Wildo Beton is een flexibele en efficiënte producent van kanaalplaatvloeren. De productie vindt plaats in onze fabriek in Amsterdam. Vanuit deze locatie leveren wij landelijk onze systeemvloeren. Wildo Beton maakt onderdeel uit van de Van Nieuwpoort Groep.

Voor onze locatie in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Bouwkundig Tekenaar.

 

Wij bieden

Als tekenaar bij Wildo Beton ben je bezig met het zo economisch mogelijk ontwerpen van constructieve systeemvloeren voor woning- en utiliteitsbouw. In overleg met de opdrachtgever en andere externe partijen maak je het ontwerp in AutoCad (2D en 3D). Daarnaast is een belangrijk item binnen de functie het contact met de klant gedurende het commerciële- en tekentraject. Werkzaamheden die hier o.a. bijkomen zijn het geven van advies en het maken van sterkteberekeningen.

Bovendien wordt je onderdeel van het ontwikkelteam dat het bedrijf op een hoger niveau zal gaan brengen. Je wordt sparring partner voor operationeel management en directie. Jij bent degene die het interne tekenteam verder uitbouwt. Je bent ook het aanspreekpunt voor het externe tekenteam, waarbij je met deze partijen continue samenwerkt aan de verbeteringscyclus. Voor deze partijen neem je de verantwoordelijkheid voor kwaliteit en output.

Werklocatie is Amsterdam, waar je bij de productielocatie zit. Dit zorgt ervoor dat er een goede feeling is met zo efficiënt mogelijk produceren en je direct in de productie omgeving je eigen resultaten en dat van het externe team kan evalueren en verbeteren.

 

Wij zoeken

Een gedreven tekenaar met een afgeronde MBO++ of HBO Bouwkunde opleiding. Je hebt minimaal 10 jaar werkervaring als bouwkundig tekenaar met systeemvloeren. Je bent geïnteresseerd in de constructieve aspecten. Bij voorkeur heb je ervaring als BIM modelleur of bent bereidt hier een opleiding in te volgen. Je beschikt over een hoge mate van technisch inzicht en je kan makkelijk communiceren. Je bent proactief, stressbestendig, klantgericht en nauwkeurig. Je hebt ervaring met het maken van ontwerpen in AutoCad.

 

Solliciteren

Wildo Beton is een groeiende onderneming. Wildo Beton biedt ruime mogelijkheden tot verdere groei binnen een sterke en gezonde organisatie. Dit kan ook zijn bij een van de andere Van Nieuwpoort Groep bedrijven. Daarnaast biedt Wildo Beton een prettig werkklimaat, een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Stuur je CV met korte toelichting naar Bobijn Goudsmit, HR-manager HR@van-nieuwpoort.nl

Laatste nieuws