Vacature: werkvoorbereider

Wildo Beton (onderdeel van de Van Nieuwpoort Groep) zoekt een ervaren collega die zich wil blijven ontwikkelen binnen een sterk groeiend bedrijf. Ben jij communicatief sterk en werk je nauwkeurig? Dan ben jij de werkvoorbereider die wij zoeken!

 


Wildo Beton Amsterdam

Wildo Beton is een flexibele en efficiënte producent van kanaalplaatvloeren. Dit doen we vanuit onze fabriek in Amsterdam. Vanuit deze locatie leveren wij landelijk onze kanaalplaatvloeren. Wildo Beton maakt onderdeel uit van de Van Nieuwpoort Groep. Voor onze locatie in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Medewerker bedrijfsbureau.

Je werkzaamheden:

Als Medewerker bedrijfsbureau ben jij degene die verantwoordelijk is voor het eerste klantcontact tot en met de nazorg van projecten. Je hebt contact met klanten, bereidt het werk voor en bewaakt de voortgang. Je zorgt dat alle werkzaamheden goed verlopen zodat de klant zijn kanaalplaatvloeren in de juiste volgorde krijgt aangeleverd met alle benodigde montage gereedschappen en materialen. Zowel de technische als organisatorische voorbereiding van de projecten zijn jouw verantwoordelijkheid. Tijdens de uitvoering hiervan houd jij altijd in de gaten dat kwaliteit en kostenbesparing worden gewaarborgd. Dit doe je samen met het hele team van het bedrijfsbureau.

Wij zoeken:

Een medewerker bedrijfsbureau met MBO+ werk- en denkniveau. Aangezien de markt in beweging is ben je leergierig. Om de projecten vlekkeloos te laten verlopen is het belangrijk dat je nauwkeurig, klant- en resultaatgericht bent. Wees niet bang om initiatief te nemen daar houden we van! Je ziet daar waar ruimte is voor verbetering in prijs, planning en kwaliteit. Je bent sterk in plannen en organiseren. Je hebt oog voor details en je hebt geen moeite met tijdsdruk. Je beheerst over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. Je hebt inmiddels minimaal 5 jaar ervaring opgedaan als werkvoorbereider of gelijkwaardig in de constructieve Prefabbeton elementen. Je hebt constructieve ervaring en hebt verstand van constructieve Prefabbeton producten. Je rust niet tot het werk tot in de puntjes is uitgevoerd en je staat open voor andere meningen. Je hebt een goed analytisch en organisatorisch vermogen. 

Solliciteren

Wildo Beton is een groeiende onderneming. Wij bieden ruime mogelijkheden tot verdere groei binnen een sterke en gezonde organisatie. Dit kan ook zijn bij een van de andere Van Nieuwpoort Groep bedrijven. Daarnaast biedt Wildo Beton een prettig werkklimaat, een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Stuur je CV met korte toelichting naar HR@van-nieuwpoort.nl

 

In deze Privacyverklaring leggen wij uit hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens.

Laatste nieuws